Af en toe geef ik infosessies rond het thema verslaving; de laatste sessies gingen door op 28-09-22. Hieronder kan je alvast wat uitleg vinden over de inhoud.
Op dit moment staan er geen nieuwe sessies gepland. Als je interesse hebt, mag je altijd een mail sturen en dan verwittig ik je als ze terug doorgaan. 

14u Infosessie; Basispakket verslaving

Ik neem je mee in een trip waarin een aantal kapstokken aangereikt worden die inspirerend kunnen zijn om je denken en aanpak rond het thema verslaving aan op te hangen. We zullen stilstaan bij de hersenen, verslavingskwetsbaarheid, wat is verslaving nu eigenlijk, classificatie van een aantal middelen, gedragsverandering, craving, de weg richting herstel, welke hulpverleningsopties zijn er, ... en dit in een sfeer van hoop, inzicht en motivatie.

Deze sessie richt zich op iedereen die meer grond wilt voelen als het gaat over verslaving; mensen die zelf een verslavingskwetsbaarheid ervaren, partners, kinderen, artsen, hulpverleners, leerkrachten, … .

19u Infosessie; Basispakket druggebruik, alcohol, gamen, ... verslaving voor ouders

In deze sessie zorg ik ervoor dat je begrijpt wat verslaving nu eigenlijk is met linken naar allerhande stadia doorheen opvoeding. Dus zowel ouders van lagere schoolkinderen die zich vragen stellen over gamegedrag als ouders die worstelen met ernstig verslavingsgedrag van een kind en alle stadia hiertussen, kunnen in deze sessie wat meer grond krijgen om hun denken en handelen op af te stemmen. Na een aantal basiskaders (hersenen, verslavingskwetsbaarheid, een aantal middelen, gedragsverslavingen zoals gamen, gokken, ...) neem ik je mee in de complexe wereld van ouderschap, pubers, opvoeding, grenzen en hier en daar een aantal vrijblijvende tips. In deze sessie richt ik me vooral op volwassenen.

Beide sessies duren 2u en voor mij liefst zonder pauze.

Vrijblijvend advies iets mee te nemen om te noteren, zodat je de max haalt uit wat er aangeboden wordt.

Een attest van deelname / factuur kan gevraagd worden.

Locatie CC Vredeberg, Vredebergstraat 12/14, 2500 Lier. Bekijk hier de parkeermogelijkheden

Deelname 25euro pp

Inschrijving

  • stuur een mail naar tim@verslavingszorglier.be (link hieronder) met naam (of Nickname), het aantal personen en welke sessie, 14u of 19u.

  • Ik stuur dan rekeningnummer en bedrag.

  • Na betaling is de inschrijving definitief.

 

 

Kleine lettertjes

Als ik ziek ben of als één of ander virus er een stokje voor steekt, dan stort ik het bedrag terug.

Als je na inschrijving wilt uitschrijven, dan stort ik de helft van het bedrag terug.

Bij eventueel niet opdagen stort ik niets terug.

Klik hier voor meer info over mezelf en mijn aanbod